Continuing the Crook County News Since 1884

This Week at Your Library

We do in-town deliveries for people who are unable to make it into the library and we do curbside delivery for those who would prefer not to come inside. Just give us a call and we will get your books ready.

Have you tried the Libby app to access digital content using your library card? You can get eBooks, audiobooks, and magazines right on your smart phones or tablets. Stop in today to find out more.

Displays: Bronze Sculptures by Gary Shoop

Library Programming: CROOK COUNTY LIBRARY BOARD meeting Thurs., Apr. 6, at 1 p.m. in Sundance. CROOK COUNTY LIBRARY FOUNDATION BOARD meeting Wed., Apr. 19, at 1 p.m. in Hulett. SUNDANCE FRIENDS OF THE LIBRARY meeting Tues., Apr. 4 at 1:30 a.m. CROOK COUNTY PUBLIC LIBRARY CLOSED FOR SPRING CLEANING: Mar. 27 to 31. Tea Party Controversy program by Kylie McCormick Fri., Mar. 17 at 7 p.m. ADULT CRAFT NIGHT: Seasonal Blocks, Mon., Mar. 20 at 6 p.m. STORYTIME: ST. PATRICKS DAY GREEN, Wed., Mar. 15 at 10:30 a.m. STORYTIME: SPRING TIME FUN, Wed. Mar. 22 at 10:30 a.m. MAKER DAY, Fri., Mar. 17 at 1-3 p.m.

New Fiction: STORM WATCH by C.J. Box. THE LAST KINGDOM by Steve Berry. MORE THAN MEETS THE EYE by Iris Johansen. THE NEXT BEST DAY by Sharon Sala. LOVE AT THE SHORE by Teri Wilson. ARE YOU AWAKE? by Claire McGowan. WE ALL WANT IMPOSSIBLE THINGS by Catherine Newman. THE HOLLOW KIND by Andy Davidson. THE FURIES by John Connolly. A WISH FOR WINTER by Viola Shipman. WITHOUT A TRACE by Danielle Steel.

New Non-Fiction: GOOD BOUNDARIES AND GOODBYES by Lysa Terkeurst. THE BRAIN HEALTH KITCHEN PREVENTING ALZHEIMER’S THROUGH FOOD by Annie Fenn. PRAY FIRST by Chris Hodges. TROUT STREAM-FISHING STRATEGIES by North American Fishing Club, Donated by the family of Barry Floyd March 2022.

New YA Books: NOT IF I SAVE YOU FIRST by Ally Carter. A THOUSAND HEARTBEATS by Kiera Cass.

New Graphic Novels: THE SECRET GARDEN adapted by Mariah Marsden. INVESTI-GATORS: BRAVER AND BOULDER by John Patrick Green.

New Junior Fiction: MY OTTER HALF by Michelle Schusterman. WEDGIE AND GIZMO by Suzanne Selfors. HARRY POTTER AND THE ORDER OF THE PHOENIX: ILLUSTRATED EDITION by J.K Rowling.

New Junior Non-Fiction: HIDDEN HEROES IN WWII by Anitra Butler-Ngugi. ON THE HUNT WITH EAGLES by Sandra Markle. ON THE HUNT WITH CROCODILES by Sandra Markle. KIDS CAN DO IT: BIRDFEEDERS by Renee Schwarz.

New Picture Books: BEWARE! by Bob Raczka. MY DOG LAUGHS by Rachel Isadora. NORMAN DIDN’T DO IT! (YES, HE DID.) by Ryan T. Higgins.

New Board Books: CIRCLE AS… by Agnese Baruzzi. GIRAFFES CAN’T DANCE by Giles Andreae and Guy Parker-Rees.